APARAT SUDURA TIP INVERTOR VWI-120A

Verk
516,00 RON (TVA inclus)
Verk
Livrare prin GLS Curier

Descriere

APARAT SUDURA TIP INVERTOR VWI-120A


Invertoarele pentru sudura Verk sunt dispozitive inovative, fiabile, de incredere, proiectate sa execute sudura in curent continuu pentru lucrari de bricolaj efectuate acasa sau in ateliere. Sunt recomandate pentru lucrari de intretinere, reparatii sau confectii metalice.

Avantajele invertoarelor Verk cu tehnologie IGBT:
• Eficienta economica: dotat cu dispozitiv de reducere a tensiunii la functionarea in gol; foloseste sursa de curent casnic; racirea cu ventilator ii mareste capacitatea de sudura.
• Foarte practic, usor de utilizat: greutate si volum semnificativ reduse, amorsare usoara datorita curentului in arc continuu; deconectarea automata a electrodului cand acesta s-a lipit, este in scurt sau in absenta arcului; reglajul continuu al curentului de sudura cu ajutorul potentiometrului de reglaj.
• Stabilitate si siguranta: arc stabil in conditii de fluctuatii ale curentului de alimentare si protectie la supraincalzire.
• Optiuni variate pentru sudura de calitate: poate fi utilizat cu orice tip de electrozi pentru sudarea MMA (rutilici, bazici, pentru fonta).

Tensiune/ Frecventa: 230 V/ 50 Hz
Putere maxima intrare: 4.7 KVA
Curent iesire: 120 A
Ciclul de functionare: 120 A-35%
Limite curent ieşire: 10-120 A
Tensiune sudura in gol: 65 V
Factor de putere: 0.7
Clasa de protecţie: IP21S
Clasa de izolaţie: F
Dimensiuni electrozi: 1.0-3.2 mm
Dimensiuni: 26.5x12x17 cm
Greutate neta: 5 kg

Accesorii de sudura incluse: cabluri, masca, ciocan si perie

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review