Ciocan rotopercutor ROTOR RDH1000

ROTOR POWER
369,99 RON (TVA inclus) 450,00 RON
ROTOR POWER

Descriere


Ciocanul rotopercutor ROTOR RDH1000 este o unealtă electrică de înaltă performanță, concepută pentru a face față celor mai dificile sarcini de găurire și ciocănire în zidărie, beton și alte materiale dure. Cu o putere de 1000W și o energie de percutie de 4 jouli, această bormașină este un instrument puternic și eficient pentru orice loc de muncă.

Viteza de rotație a bormașinii este de 870 rot/min, oferind suficientă forță pentru a putea găuri prin materiale dure. Acest lucru împreună cu funcția de ciocanire, oferă o performanță excelentă în orice situație. În plus, cablul lung de 2 metri permite utilizatorilor să se miște cu ușurință în jurul locului de muncă fără a fi nevoie să schimbe sursele de alimentare.

Un alt avantaj al ciocanului rotopercutor ROTOR RDH1000 este sistemul său de control al vitezei. Aceasta permite utilizatorilor să ajusteze viteza de rotație a instrumentului, în funcție de nevoile lor specifice de lucru. În plus, ciocanul rotopercutor ROTOR RDH1000 este prevăzut cu un sistem de prindere SDS Plus, care permite schimbarea rapidă și ușoară a burghiilor și a daltelor, fără a fi necesare chei sau alte instrumente.

Datorită designului său ergonomic, ciocanul rotopercutor ROTOR RDH1000 este ușor de manevrat și confortabil de folosit, chiar și în cele mai solicitante situații. Este prevăzut cu un mâner suplimentar pentru a asigura o prindere sigură și un control mai bun asupra instrumentului, iar butonul de pornire este proiectat astfel încât să fie ușor de accesat și de utilizat.

În concluzie, ciocanul rotopercutor ROTOR RDH1000 este o unealtă de înaltă performanță, puternică, eficientă și ușor de utilizat, concepută pentru a face față celor mai dificile sarcini de găurire și ciocănire. Cu o putere de 1000W, o energie de percutie de 4 jouli, o viteză de rotație de 870 rot/min și un cablu lung de 2 metri, această bormașină este un instrument esențial în orice loc de muncă.Caracteristici

Putere (watti) 1000 W
Tip lucrare Professional
Energie de percutie 4 j
Lungime cablu aprox 2 m
Viteza de rotatie 870 RPM

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review