Compresor aer 24L ELEFANT 1.5 CP, 8 Bar, 2850rpm

ELEFANT
589,99 RON (TVA inclus) 650,00 RON
ELEFANT

Descriere


XYBM24 Compresor aer 24L ELEFANT este un compresor puternic și eficient, proiectat pentru a satisface cerințele de aer comprimat într-o varietate de aplicații industriale și de uz casnic. Cu o putere de 1.5 CP, acest compresor oferă performanțe remarcabile și fiabilitate într-un pachet compact și ușor de utilizat.

Cu o presiune de lucru maximă de 8 bar, XYBM24 Compresor aer 24L ELEFANT poate gestiona o gamă largă de sarcini, inclusiv utilizarea sculelor pneumatice, suflarea aerului, vopsirea și multe altele. Indiferent dacă sunteți un profesionist din industrie sau un pasionat de bricolaj, acest compresor vă va ajuta să obțineți rezultate excelente.

Compresorul funcționează la o tensiune nominală de 220 V și o frecvență nominală de 50 Hz, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea surselor de alimentare electrice. Cu o viteză de 2850 rpm, compresorul oferă o performanță rapidă și eficientă în producerea de aer comprimat.

Rezervorul cu o capacitate de 24L permite stocarea aerului comprimat pentru utilizare ulterioară. Acest lucru este util în cazul în care aveți nevoie de o alimentare constantă a aerului sau dacă doriți să utilizați scule pneumatice pentru o perioadă mai lungă de timp fără a opri compresorul. Capacitatea rezervorului este suficientă pentru a vă ajuta să gestionați diferite sarcini și să asigurați o funcționare stabilă și continuă.

Cu o livrare a aerului de 0.1m^3/min, compresorul furnizează un flux de aer suficient pentru a vă susține în diverse aplicații. Indiferent dacă aveți nevoie de un compresor pentru activități casnice sau pentru utilizarea în ateliere, acest model vă va oferi un aer comprimat constant și de înaltă calitate.

XYBM24 Compresor aer 24L ELEFANT vine cu caracteristici suplimentare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acestea pot include protecție termică încorporată pentru a preveni supraîncălzirea, manometre pentru a monitoriza presiunea în rezervor și supape de siguranță pentru a asigura o funcționare în condiții de siguranță.

Designul compact și portabil al compresorului îl face ușor de transportat și de depozitat. Indiferent dacă aveți nevoie să îl utilizați în atelierul dvs., pe șantier sau în diverse locații, XYBM24 Compresor aer 24L ELEFANT vă oferă flexibilitatea necesară.


Caracteristici

Tip Produs Compresor
Putere 1.5 CP
Presiune de lucru 8 bar
Tensiune nominală 220 V
Viteza de rotatie 2850 rpm
Capacitate rezervor 24L
Frecventa nominala 50 Hz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review