Fierastrau debit metal Procraft AM3550, 2600W, 4200rpm

ProCraft
650,00 RON (TVA inclus) 800,00 RON
ProCraft

Descriere

AM3550 este un fierăstrău de debit metal de înaltă performanță, fabricat de PROCRAFT, care este proiectat să ofere putere și precizie în tăierea metalelor. Cu specificațiile sale impresionante, acest fierăstrău este potrivit pentru utilizarea în ateliere, construcții și alte aplicații industriale care necesită tăieri precise și eficiente.

Una dintre caracteristicile cheie ale AM3550 este tensiunea / frecvența de funcționare de 220-240V / 50Hz. Această tensiune și frecvență sunt adecvate pentru utilizarea în majoritatea rețelelor electrice domestice și industriale, asigurând funcționarea fără probleme și eficiența energiei.

Cu o putere impresionantă de 2600 W, acest fierăstrău asigură o tăiere rapidă și eficientă a metalelor. Motorul său puternic permite o manipulare ușoară a materialului și o performanță excelentă în tăierea diferitelor tipuri de metale.

Viteza de rotație în gol de 4200 rpm contribuie la performanța de înaltă calitate a fierăstrăului. Această viteză rapidă permite o tăiere precisă și rapidă, minimizând vibrațiile și obținând linii de tăiere netede și uniforme.

Fierăstrăul AM3550 este echipat cu un disc de dimensiune generoasă de 355 mm. Această dimensiune mare a discului permite tăierea metalelor mai groase și asigură o flexibilitate mai mare în aplicații diverse. Indiferent dacă este vorba despre tăierea oțelului, aluminiului sau a altor metale, acest fierăstrău poate face față cu ușurință diferitelor sarcini.

Cu o greutate de 13,3 kg, acest fierăstrău este solid și robust, oferind stabilitate și control în timpul utilizării. Carcasa sa durabilă și mânerele ergonomice asigură manevrabilitate confortabilă și reduc oboseala în timpul utilizării prelungite.

În concluzie, AM3550 de la PROCRAFT este un fierăstrău de debit metal puternic și fiabil, potrivit pentru tăierea metalelor în diferite aplicații industriale. Cu puterea sa mare, viteza de rotație rapidă și dimensiunea generoasă a discului, acest fierăstrău oferă tăieri precise și eficiente. Indiferent dacă este utilizat în ateliere sau pe șantiere de construcții, acest fierăstrău reprezintă o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută performanță și calitate.


Caracteristici

Putere (watti) 2600 W
Tip Produs Fierastrau debitat metal
Viteza de rotatie 4200 rpm
Diametru disc 355 mm
Tensiune de alimentare 220 V
Tip alimentare La retea

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review