Mixer universal electric, RM2000 ROTOR

ROTOR POWER
289,99 RON (TVA inclus) 340,00 RON
ROTOR POWER

Descriere


ROTOR RM2000 Mixer electric


ROTOR RM2000 Mixer electric este un echipament esențial în lumea construcțiilor, fiind special conceput pentru a face amestecarea materialelor de construcție mult mai ușoară și mai eficientă. Acest mixer electric are o putere impresionantă de 2000 W și o viteză de rotație de 930 de rotații pe minut, ceea ce îi permite să amestece cu ușurință și rapiditate cantități mari de materiale.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale ROTOR RM2000 Mixer electric este că este foarte compact și ușor de manevrat, cu dimensiuni de 120 x 590 mm pentru melcul său. Acest lucru îl face ideal pentru utilizarea în spații mici sau în zone cu acces limitat. De asemenea, mixerul electric este ușor de depozitat, fiind potrivit pentru depozitarea în spații mici sau în zone în care spațiul de depozitare este limitat.

ROTOR RM2000 Mixer electric este echipat cu un ax central cu palete de amestecare care se rotesc rapid, omogenizând și amestecând eficient materialele de construcție. Acesta este un element esențial pentru obținerea unui amestec omogen și bine distribuit în ceea ce privește cantitatea de apă și ciment/mortar.

Mixerul electric este perfect pentru utilizarea într-o varietate de aplicații de construcții, inclusiv amestecarea mortarului, a cimentului și a altor materiale de construcții similare. De asemenea, datorită puterii sale mari și a vitezei de rotație, mixerul electric ROTOR RM2000 poate fi folosit și pentru amestecarea altor materiale de densitate mare sau a soluțiilor cu o vâscozitate ridicată.

Acest dispozitiv este ideal pentru constructori, lucrători în domeniul construcțiilor sau meșteri care au nevoie să amestece materiale de construcții în mod regulat și eficient. Datorită designului său compact și puterii mari, ROTOR RM2000 Mixer electric poate face munca mai ușoară și mai eficientă pentru utilizatorii săi.

În plus, acest mixer electric vine cu un set de caracteristici suplimentare, precum o carcasă robustă și rezistentă, care oferă protecție împotriva deteriorării accidentale, precum și un sistem eficient de răcire, care previne supraîncălzirea în timpul utilizării intense.

În concluzie, ROTOR RM2000 Mixer electric este un echipament de construcție esențial, care este capabil să amestece rapid și eficient o varietate de materiale de construcții, făcând munca mai ușoară și mai eficientă pentru utilizatorii săi. Datorită caracteristicilor sale avansate, acest mixer electric este potrivit pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații de construcții,

Caracteristici

Continut pachet Mixer Rotor RM2000 , Melc
Putere (watti) 2000 W
Tip Produs Mixer Electric
Viteza de rotatie 930 rot / min
Tensiune nominală 220 V
Greutate 2 Kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review