REDRESOR BATERIE CU ROBOT PORNIRE VBC-60A

Verk
689,00 RON (TVA inclus)
Verk
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare prin GLS Curier

Descriere

REDRESOR BATERIE CU ROBOT PORNIRE VBC-60A


Redresoarele pentru acumulatori Verk sunt un ajutor de incredere oricand se va descarca bateria. Sunt aparate sigure, utile, cu eficienta garantata si usor de folosit.
Potrivite pentru incarcarea tuturor acumulatorilor de 12V si 24V care echipeaza autovehiculele personale. Toate incarcatoarele pentru acumulatori Verk au protectie la scurtcircuit si la polaritate inversata.

Puternic si fiabil, redresorul robust de mare putere Verk este adecvat acolo unde solicitarile sunt frecvente. Este potrivit pentru incarcarea bateriilor auto pentru autovehicule mai mari (SUV, camioneta etc), la 24V si 12V. Garanteaza pornirea fara probleme a motoarelor auto diesel sau pe benzina chiar daca bateria si electromotorul sunt mai uzate.
• Pornire si incarcare rapida: ofera curent de pornire ridicat si valori mari de incarcare ce permit pornirea rapida a autovehiculelor; poate asigura o incarcare completa a unei baterii de 200Ah, la 20A incarcare, in 10-12 ore.
• Siguranta deplina: protectia la scurtcircuit si la polaritate inversata reduce la minim riscul exploziei bateriei, al ranirii si impiedica defectarea incarcatorului.
• Potrivit pentru mai multe tipuri de motor: asigura o pornire usoara autovehiculelor indiferent de tipul de propulsoare (diesel, benzina).
• Potrivit pentru tipuri variate de acumulatori: de 12V si 24V pe baza de acid si placi de plumb, cu sau fara intretinere.
• Functionalitati: prevazut cu ampermetru, ce permite urmarirea nivelului de incarcare; echipat cu roti pentru o deplasare usoara.

Tensiune/ Frecventa: 230V/ 50Hz
Putere maxima intrare: 12V/1200W; 24V/2000W
Tensiunea incarcatorului: 12V -24 V
Curent iesire: 12V/42A; 24V/39A
Curent maxim de incarcare: 60 A
Capacitatea bateriei: 40-400 Ah
Curent pornire: 400 A
Clasa de protecţie: IP20
Clasa de izolaţie: F
Dimensiuni: 29.5×24.5×58.5 cm
Greutate neta: 20 kg

Accesorii incluse: cabluri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review